Συνεντεύξεις

Φιλοξενήθηκα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ionian TV@ionianchannel με τον Τάσο Θεοδόση.
24.10.2022, Φιλοξενήθηκα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ionian TV@ionianchannel με τον Τάσο Θεοδόση.
Φιλοξενήθηκα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ, «Το GPS» με τον Θάνο Σιαφάκα». Συζητήσαμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
24.10.2022, Φιλοξενήθηκα στη ραδιοφωνική εκπομπή του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ, «Το GPS» με τον Θάνο Σιαφάκα». Συζητήσαμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Ως συντονίστρια του προγράμματος «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα μίλησα στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 @989alpharadio με τη δημοσιογράφο Έλλη Σπυροπούλου @elli_spy για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
24.10.2022, Ως συντονίστρια του προγράμματος «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα μίλησα στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 @989alpharadio με τη δημοσιογράφο Έλλη Σπυροπούλου @elli_spy για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Φιλοξενήθηκα στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash Radio 99.4, στην εκπομπή «Μας Αφορά» του Γιάννη Μαγκριώτη.
19.10.2022, Φιλοξενήθηκα στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash Radio 99.4, στην εκπομπή «Μας Αφορά» του Γιάννη Μαγκριώτη.
Στην εκδήλωση με θέμα «Ο Σεξισμός πληγώνει την κοινωνία. Αντιμετώπισέ τον στα ίσια», που διοργάνωσε η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, στο θέατρο Σοφούλη, κλήθηκα να μιλήσω για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
17.10.2022, Στην εκδήλωση με θέμα «Ο Σεξισμός πληγώνει την κοινωνία. Αντιμετώπισέ τον στα ίσια», που διοργάνωσε η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, στο θέατρο Σοφούλη, κλήθηκα να μιλήσω για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Φιλοξενήθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, στην κυριακάτικη εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Γιώργο Αυτιά.
16.10.2022, Φιλοξενήθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, στην κυριακάτικη εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Γιώργο Αυτιά.
Φιλοξενήθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA TV στην εκπομπή «TLIVE» με την Τατιάνα Στεφανίδου.
13.10.2022, Φιλοξενήθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA TV στην εκπομπή «TLIVE» με την Τατιάνα Στεφανίδου.
Ως συντονίστρια του προγράμματος «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα μίλησα στο ραδιοφωνικό σταθμό SKAI 100,3 με την δημοσιογράφο Κατερίνα Δράκου για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
13.10.2022, Ως συντονίστρια του προγράμματος «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα μίλησα στο ραδιοφωνικό σταθμό SKAI 100,3 με την δημοσιογράφο Κατερίνα Δράκου για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Φιλοξενήθηκα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του διαδικτυακού καναλιού one channel με την Στέλλα Στυλιανού.
12.10.2022, Φιλοξενήθηκα στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του διαδικτυακού καναλιού one channel με την Στέλλα Στυλιανού.
Φιλοξενήθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, στην εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο @ntsounos_giannis και Χρήστο Κούτρα @chris_koutras.
12.10.2022, Φιλοξενήθηκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, στην εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο @ntsounos_giannis και Χρήστο Κούτρα @chris_koutras.
Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV με τη Μπέττυ Μαγγίρα και μιλήσαμε για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
10.10.2022, Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV με τη Μπέττυ Μαγγίρα και μιλήσαμε για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
🔺Φιλοξενήθηκα στο «Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων» του τηλεοπτικού σταθμού ΒΕΡΓΙΝΑ TV με τη δημοσιογράφο Νίκη Σταματιάδου και μιλήσαμε για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. 🔺Αναφέρθηκα στη σημασία της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας με τα εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς ένα στα πέντε παιδιά στην Ευρώπη (το 16% των παιδιών στην Ελλάδα) πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης. 🔺Στα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης εννιά στις δέκα φορές οι δράστες βρίσκονται στο οικείο περιβάλλον, στον κύκλο εμπιστοσύνης του παιδιού.
03.10.2022, 🔺Φιλοξενήθηκα στο «Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων» του τηλεοπτικού σταθμού ΒΕΡΓΙΝΑ TV με τη δημοσιογράφο Νίκη Σταματιάδου και μιλήσαμε για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. 🔺Αναφέρθηκα στη σημασία της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας με τα εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς ένα στα πέντε παιδιά στην Ευρώπη (το 16% των παιδιών στην Ελλάδα) πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης. 🔺Στα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης εννιά στις δέκα φορές οι δράστες βρίσκονται στο οικείο περιβάλλον, στον κύκλο εμπιστοσύνης του παιδιού.
📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ» με την Κατερίνα Καινούργιου @katken85, τον Γρηγόρη Γκουντάρα @g.goudaras και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου @hrislageo . 📍Μιλήσαμε για την καμπάνια «1 στα 5» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικης κακοποίησης. 📍Αναπτύξαμε τα βασικα μηνύματα της καμπάνιας για την προστασία των παιδιών: ▪️Τον κανόνα του εσώρουχου ▪️Το καλό και το κακό άγγιγμα ▪️Το καλό και το κακό μυστικό ▪️Το δώρο και τη δωροδοκία
03.10.2022, 📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ» με την Κατερίνα Καινούργιου @katken85, τον Γρηγόρη Γκουντάρα @g.goudaras και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου @hrislageo . 📍Μιλήσαμε για την καμπάνια «1 στα 5» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικης κακοποίησης. 📍Αναπτύξαμε τα βασικα μηνύματα της καμπάνιας για την προστασία των παιδιών: ▪️Τον κανόνα του εσώρουχου ▪️Το καλό και το κακό άγγιγμα ▪️Το καλό και το κακό μυστικό ▪️Το δώρο και τη δωροδοκία
📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ με τους δημοσιογράφους Κώστα Παπαχλιμίντζο @costaspap και Χριστίνα Βίδου @xristinavidou και μιλήσαμε για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση. 📍Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας κατά των ανηλίκων, που παρουσίασε ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος. 📍Πρόκειται για μια ολιστική παρέμβαση στο υφιστάμενο πλαίσιο δομών και λειτουργιών για την πρόληψη του φαινομένου, την προαγωγή της αποκάλυψής του όταν συμβαίνει, την γρήγορη και αποτελεσματική δίωξη των δραστών και την παροχή προστασίας και στήριξης στα θύματα.
30.09.2022, 📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ με τους δημοσιογράφους Κώστα Παπαχλιμίντζο @costaspap και Χριστίνα Βίδου @xristinavidou και μιλήσαμε για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από τη Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση. 📍Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής βίας κατά των ανηλίκων, που παρουσίασε ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος. 📍Πρόκειται για μια ολιστική παρέμβαση στο υφιστάμενο πλαίσιο δομών και λειτουργιών για την πρόληψη του φαινομένου, την προαγωγή της αποκάλυψής του όταν συμβαίνει, την γρήγορη και αποτελεσματική δίωξη των δραστών και την παροχή προστασίας και στήριξης στα θύματα.
📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ» στο ATLAS TV με τους δημοσιογράφους Χρήστο Τσαλικίδη και Σταύρο Οραήλογλου και μιλήσαμε για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. 📍Αναφέρθηκα στην σπουδαιότητα του ρόλου της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας με τα εργαλεία του συμβουλίου της Ευρώπης καθώς ένα στα πέντε παιδιά στην Ευρώπη και το 16% των παιδιών στην Ελλάδα πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης. 📍Στη σεξουαλική κακοποίηση εννιά στις δέκα φορές οι δράστες βρίσκονται στο οικείο περιβάλλον, στον κύκλο εμπιστοσύνης του παιδιού.
09.07.2022, 📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ» στο ATLAS TV με τους δημοσιογράφους Χρήστο Τσαλικίδη και Σταύρο Οραήλογλου και μιλήσαμε για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. 📍Αναφέρθηκα στην σπουδαιότητα του ρόλου της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας με τα εργαλεία του συμβουλίου της Ευρώπης καθώς ένα στα πέντε παιδιά στην Ευρώπη και το 16% των παιδιών στην Ελλάδα πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης. 📍Στη σεξουαλική κακοποίηση εννιά στις δέκα φορές οι δράστες βρίσκονται στο οικείο περιβάλλον, στον κύκλο εμπιστοσύνης του παιδιού.
Στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη φιλοξενήθηκε απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησα στη δημοσιογράφο Κατερίνα Φάκα στο VICE με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
08.07.2022, Στο δελτίο ειδήσεων του Αντ1 με τη Ρίτσα Μπιζόγλη φιλοξενήθηκε απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησα στη δημοσιογράφο Κατερίνα Φάκα στο VICE με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον Αντ1 TV με τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα και συζητήσαμε για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
08.07.2022, Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον Αντ1 TV με τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα και συζητήσαμε για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του τηλεοπτικού δικτύου Αντ1 TV με τους δημοσιογράφους Νίκο Ρογκάκο @nikos_rogakos και Παναγιώτη Στάθη @stathispanagiotis και συζητήσαμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
21.06.2022, Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του τηλεοπτικού δικτύου Αντ1 TV με τους δημοσιογράφους Νίκο Ρογκάκο @nikos_rogakos και Παναγιώτη Στάθη @stathispanagiotis και συζητήσαμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
Φιλοξενήθηκα στο διαδικτυακό κανάλι Vice και συζήτησα με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Φάκα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
21.06.2022, Φιλοξενήθηκα στο διαδικτυακό κανάλι Vice και συζήτησα με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Φάκα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
🔸Φιλοξενήθηκα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100 στην εκπομπή «Θέσεις και Απόψεις» με τον δημοσιογράφο Βασίλη Κοντογουλίδη και συζητήσαμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
20.06.2022, 🔸Φιλοξενήθηκα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100 στην εκπομπή «Θέσεις και Απόψεις» με τον δημοσιογράφο Βασίλη Κοντογουλίδη και συζητήσαμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
🔺Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης, μίλησα στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση των 10ου και 17ου Δημοτικών Σχολείων με θέμα την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. 🔺Αναφέρθηκα στον «Κανόνα των Εσωρούχων» που αποτελεί ένα απλό μέσο, ώστε οι γονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους ποια είναι εκείνα τα σημεία του σώματος στα οποία δεν πρέπει οι άλλοι να επιχειρήσουν να τα αγγίξουν, πώς πρέπει να αντιδράσουν τα παιδιά και πού να στραφούν για βοήθεια. 🔺Επιπλέον, μίλησα για την παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση στο διαδίκτυο και για την προστασία των παιδιών 4-7 ετών.
03.06.2022, 🔺Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης, μίλησα στη διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση των 10ου και 17ου Δημοτικών Σχολείων με θέμα την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. 🔺Αναφέρθηκα στον «Κανόνα των Εσωρούχων» που αποτελεί ένα απλό μέσο, ώστε οι γονείς να εξηγήσουν στα παιδιά τους ποια είναι εκείνα τα σημεία του σώματος στα οποία δεν πρέπει οι άλλοι να επιχειρήσουν να τα αγγίξουν, πώς πρέπει να αντιδράσουν τα παιδιά και πού να στραφούν για βοήθεια. 🔺Επιπλέον, μίλησα για την παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση στο διαδίκτυο και για την προστασία των παιδιών 4-7 ετών.
📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, στο Skai και μίλησα για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση. 📍Αναφέρθηκα στις 770 δράσεις της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» και στον καθημερινό αγώνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων παρουσιάζοντας παράλληλα τα εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης.
27.05.2022, 📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, στο Skai και μίλησα για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση. 📍Αναφέρθηκα στις 770 δράσεις της καμπάνιας «Ένα στα Πέντε» και στον καθημερινό αγώνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων παρουσιάζοντας παράλληλα τα εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης.
📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και μίλησα για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση. 📍Ο Κανόνας των Εσωρούχων δημιουργήθηκε για να βοηθήσει γονείς και κηδεμόνες να ξεκινήσουν τη συζήτηση με τα παιδιά τους. Μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο πρόληψης της σεξουαλικής κακοποίησης. 📍Τα παιδιά θα πρέπει να ξέρουν ότι το σώμα τους τους ανήκει και ότι κανείς δεν μπορεί να τα αγγίξει ή να τα χαϊδέψει χωρίς την άδεια τους.
26.05.2022, 📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και μίλησα για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση. 📍Ο Κανόνας των Εσωρούχων δημιουργήθηκε για να βοηθήσει γονείς και κηδεμόνες να ξεκινήσουν τη συζήτηση με τα παιδιά τους. Μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο πρόληψης της σεξουαλικής κακοποίησης. 📍Τα παιδιά θα πρέπει να ξέρουν ότι το σώμα τους τους ανήκει και ότι κανείς δεν μπορεί να τα αγγίξει ή να τα χαϊδέψει χωρίς την άδεια τους.
📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του τηλεοπτικού δικτύου Action 24 με την δημοσιογράφο Αθηναΐδα Νέγκα και συζητήσαμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. 📍Αναφέρθηκα στις μεγάλες διαστάσεις που έχει λάβει το φαινόμενο της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και στα βήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα με την καμπάνια «Ένα στα πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης. 📍Σήμερα ένα στα πέντε παιδιά πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης. Στην Ελλάδα το ποσοστό ανέρχεται στο 16%.
24.05.2022, 📍Φιλοξενήθηκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του τηλεοπτικού δικτύου Action 24 με την δημοσιογράφο Αθηναΐδα Νέγκα και συζητήσαμε για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. 📍Αναφέρθηκα στις μεγάλες διαστάσεις που έχει λάβει το φαινόμενο της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και στα βήματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα με την καμπάνια «Ένα στα πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης. 📍Σήμερα ένα στα πέντε παιδιά πέφτει θύμα κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης. Στην Ελλάδα το ποσοστό ανέρχεται στο 16%.
📍Φιλοξενήθηκα στο ράδιο Έβρος 97,1 στην εκπομπή «Εβροσκόπιο» με τον δημοσιογράφο Νίκου Πατούνα και συζητήσαμε για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. 📍Αναφέρθηκα στον ρόλο των γονέων και στην ανάγκη να αναπτύξουν μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί τους, ώστε, εάν εκείνο βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, να τη σταματήσουν πριν αυτή εξελιχθεί.  📍Οι γονείς πρέπει να εκπαιδεύσουν το παιδί να αναγνωρίζει τα καλά από τα κακά μυστικά, να ξεχωρίζει το καλό από το κακό άγγιγμα κάποιου τρίτου προσώπου και να διακρίνει το δώρο από τη δωροδοκία που υποκρύπτει αντάλλαγμα.
24.05.2022, 📍Φιλοξενήθηκα στο ράδιο Έβρος 97,1 στην εκπομπή «Εβροσκόπιο» με τον δημοσιογράφο Νίκου Πατούνα και συζητήσαμε για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. 📍Αναφέρθηκα στον ρόλο των γονέων και στην ανάγκη να αναπτύξουν μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί τους, ώστε, εάν εκείνο βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, να τη σταματήσουν πριν αυτή εξελιχθεί. 📍Οι γονείς πρέπει να εκπαιδεύσουν το παιδί να αναγνωρίζει τα καλά από τα κακά μυστικά, να ξεχωρίζει το καλό από το κακό άγγιγμα κάποιου τρίτου προσώπου και να διακρίνει το δώρο από τη δωροδοκία που υποκρύπτει αντάλλαγμα.
📍Μίλησα για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση κι εκμετάλλευση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ΠΟΞ, παρουσία Υπουργών, Διοικητικών Οργανισμών, Εκπροσώπων Τουριστικών Φορέων (ΣΕΤΕ, ΞΕΕ, κ.α.) και πλήθος ξενοδόχων απ’ όλη την Ελλάδα. 📍Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Γρηγόριο Τάσιο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΞ για τη φιλοξενία και τη στήριξη του αγώνα για την προστασία των παιδιών.
24.05.2022, 📍Μίλησα για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση κι εκμετάλλευση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ΠΟΞ, παρουσία Υπουργών, Διοικητικών Οργανισμών, Εκπροσώπων Τουριστικών Φορέων (ΣΕΤΕ, ΞΕΕ, κ.α.) και πλήθος ξενοδόχων απ’ όλη την Ελλάδα. 📍Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Γρηγόριο Τάσιο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΞ για τη φιλοξενία και τη στήριξη του αγώνα για την προστασία των παιδιών.
Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής με το Τμήμα για τα Δικαιώματα του Παιδιού του Συμβουλίου της Ευρώπης.  #ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #child-sexual-abuse #kids #underwearrule #oneinfivecampaign #councilofEurope  #kampaniaenastapente #okanonastouesorouxοu #tomistikotisnikis #i_peripeteia_tou_viktora #Περιφέρεια_Αττικής #Γιώργος Πατούλης
13.05.2022, Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής με το Τμήμα για τα Δικαιώματα του Παιδιού του Συμβουλίου της Ευρώπης. #ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Thessaloniki #photooftheday #child-sexual-abuse #kids #underwearrule #oneinfivecampaign #councilofEurope #kampaniaenastapente #okanonastouesorouxοu #tomistikotisnikis #i_peripeteia_tou_viktora #Περιφέρεια_Αττικής #Γιώργος Πατούλης
Ομιλία μου στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
09.05.2022, Ομιλία μου στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας